1-op-1 coaching

Loop jij tegen uitdagingen aan in het gedrag van je hond? In bepaalde situaties, het dagelijks leven of in jullie verbinding samen? 
Tijdens 1-op-1 coaching leer jij jouw hond beter begrijpen en gaan we aan de slag met een begeleiding op maat.

Mijn werkwijze

We werken verder dan alleen het zichtbare gedrag van de hond. Dan werken we namelijk alleen aan de symptomen en lossen we het probleem dus niet op. Onder het zichtbare gedrag zit namelijk een reden, denk aan emoties, behoeftes, pijn of ongemakken. Hier help ik jou je hond weer te leren begrijpen. Waarom doet jouw hond wat hij doet en wat heeft jouw hond nodig?

Met een begeleiding op maat gaan we aan de slag zodat je weer grip krijgt op de situatie.

We werken aan de emoties van de hond en vervullen de (natuurlijke) behoeftes. Jullie gaan echt leren samenwerken als één team, waarbij er vooral veel momenten mogen zijn van plezier en genieten.

Wanneer er aanvulling of behandeling nodig is zoals een dierenarts, osteopaat, natuurgeneeskunde, dan verwijs ik jullie door naar de juiste professional.


Deze begeleiding is ook zeer geschikt voor wanneer jij een herplaatser of buitenlandse hond in huis krijgt of hebt om een goede en veilige start te maken en jullie band te verstevigen. Of om het gedrag van jouw puberhond in goede banen te leiden.


In mijn werk richt ik mij ook op het welzijn van jou als mens, jij en jouw hond gaan immers samen door het leven. Hoe fijn is het als jullie weer echt samen kunnen genieten en plezier hebben!

Laten we samen aan de slag gaan

Tijdens een 1-op-1 consult maken we kennis, observeer ik de hond, het gedrag, de behoeftes, de emoties en de situatie. Ik neem jou mee in de wereld van jouw hond, hierdoor zul jij jouw hond beter leren begrijpen. Met de juiste handvatten, tips en adviezen kun jij jouw hond de begeleiding gaan geven die hij nodig heeft. Samen zetten we de eerste stappen in de praktijk waarbij we werken aan de uitdagingen waar je tegenaan loopt.
Na dit consult kunnen jullie verder aan de slag met alle adviezen, tips, handvatten en een plan van aanpak.

Na het 1-op-1 consult is het mogelijk om samen aan de slag te gaan voor meer begeleiding. Zo plannen we samen een aantal vervolgconsulten in waar we samen aan de slag gaan met de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen. Dit traject is incl. tussentijdse begeleiding via whats app. Zo kan ik jullie de gehele periode ondersteunen en begeleiden. Dit is een intensief traject wat vraagt om volledige inzet, ik stel hiervoor maar enkele plekken beschikbaar.

Tarieven en opties

1-op-1 consult

  • Je komt met jouw hond naar Eygelshoven, hier maken we een wandeling en gaan we samen aan de slag, duurt 1,5 uur.
  • Verslag na afloop van wat we besproken hebben 
  • Nog 1 week de mogelijkheid om nog vragen te stellen via whats app contact 

€150,-

1-op-1 consult aan huis

  • Tijdens dit consult kom ik bij jou aan huis. Duurt 1,5 uur.
  • Verslag na afloop van wat we besproken hebben
  • Nog 1 week de mogelijkheid om nog vragen te stellen via whats app contact


€175,-*

Traject

  • Te boeken na een 1-op-1 consult voor meer begeleiding en samen echt stappen te zetten
  • Bestaat uit 4 vervolgconsulten
  • Dit traject duurt 3 maanden
  • Incl. Tussentijdse begeleiding via whats app

€395,-*

*Mijn werkgebied is 45 minuten vanaf Eygelshoven, vanaf 10 km reken ik reiskosten van €0,29 per km.