Gedragsbegeleiding Brunssum

Coaching voor mens en hond

Ik leer jullie elkaar echt begrijpen en samenwerken vanuit rust en vertrouwen... 

Jij ervaart samen met jouw hond problemen in het gedrag of jullie band samen. 


Valt jouw hond uit aan de lijn, ervaart moeite rondom bezoek ontvangen, trekt aan de lijn, kan niet alleen thuis blijven, blaft op vanalles, angst voor bepaalde dingen, onzekerheid, verdedigt voer of spullen, druk/hyper gedrag of de hond trekt zich juist volledig terug. 
Jij ziet door de bomen het bos niet meer. Je wilt graag jouw hond leren begrijpen, echt samenwerken als één team en weer grip krijgen op de situatie. 

We gaan samen aan de slag

Ik werk verder dan alleen het zichtbare gedrag. Bij mijn begeleiding kijk ik naar waar gedrag vandaan komt, er word gewerkt aan de behoeftes van de hond en zijn emoties. We gaan er voor zorgen dat de hond op alle vlakken weer lekker in zijn vel gaat zitten en ik leer jou hoe jij jouw hond echt kunt begeleiden. 

Je gaat weer grip krijgen op de situatie zodat jullie weer plezier hebben en kunnen genieten samen. 

Mijn werkwijze is op een volledig positieve wijze. 

Deze begeleiding is ook zeer geschikt voor wanneer jij een herplaatser of buitenlandse hond in huis krijgt of hebt om een goede start te maken en jullie band te verstevigen. Of om het gedrag van jouw puberhond in goede banen te leiden. Dit vraagt namelijk om een goede begeleiding op maat. 

Hoe ziet onze samenwerking eruit? 

Tijdens een intake consult maken we kennis, observeer ik de hond, het gedrag, de behoeftes, de emoties en de situatie. Er is ruimte voor al jullie vragen. Je krijgt direct gerichte adviezen, handvatten en begeleiding op maat om mee aan de slag te gaan. Samen zullen we de eerste stappen zetten. Dit consult vindt plaats aan huis of geschikte locatie en zal ongeveer 1,5 uur duren. 


Na het intake consult kun je er voor kiezen om samen aan de slag te gaan om echt stappen te gaan zetten, waarbij jullie door mij volledig begeleid wordt. We gaan oefenen met de situaties waar jullie tegenaan lopen en praktijkgericht aan de slag. Vervolgconsulten duren ongeveer 60 minuten en vinden plaats aan huis of geschikte locatie. Tussentijds krijg je begeleiding via whats app of mail. 

Coaching voor mens en hond

Tarieven en opties

Intake consult 

  • Ook online mogelijk 

€120,-*

Traject mini

  • 2 vervolgconsulten

€140,-*

Traject medium

  • 4 vervolgconsulten 

€240,-*

Traject large

  • 6 vervolgconsulten 

€360,-*

*Ik rijd 45 min. van Brunssum om bij mijn afspraak te komen, vanaf 20 km reken ik reiskosten van €0,29 per km 

Hier lees je de ervaringen van mijn klanten

Een kijkje in de praktijk