Gedragsbegeleiding

Loop jij tegen problemen aan in het gedrag van jou hond?
Vertoond jou hond gedrag waar jij je geen raad mee weet en wil jij graag jullie band versterken?
Neem nu de stap en laten we samen aan de slag gaan!

Mijn aanbod
Je kunt kiezen voor een los gedragsconsult of een traject. Onderaan de pagina bij tarieven, na de uitleg kun je de verschillende opties bekijken. Wanneer je tussentijds besluit toch meer begeleiding te willen, kun je gewoon doorstromen.
Twijfel je nog? Dan overleggen we samen even.

Mijn werkwijze

Tijdens mijn werk staat het welzijn van jou hond bovenaan. Ik richt mij niet alleen tot het zichtbare gedrag, dan spreken we dus over afleren van bepaald gedrag wat de hond laat zien. Ik kijk juist naar het complete plaatje, wat is de oorzaak, de behoefte,  de emotie achter het gedrag en wat heeft jou hond nodig. 
Ik leer jou de communicatie, lichaamstaal van de hond en leg jou uit waarom jou hond doet wat hij doet. Zo kun jij jou hond echt gaan begrijpen en samenwerken vanuit begrip en vertrouwen als één team.
Er word bij mij gewerkt op het tempo van de hond, zo kan de hond het beste groeien en zal zijn zelfvertrouwen stijgen.
Mijn begeleidingen zijn volledig individueel zodat ik mij kan richten op de hond als individu, jullie en de situatie, dit vraagt gewoonweg om gerichte begeleiding.

Dwang en correctie middelen komen bij mij de deur niet in, er zijn genoeg andere wegen te wandelen waar een hond en jij gelukkig van worden.
Niet alleen de hond word gecoacht maar jij ook, jullie gaan het immers samen doen als één team, ik sta aan jullie zijde om jullie te begeleiden.

Wat kun je verwachten tijdens een gedragsconsult

We starten met het vooraf invullen van een vragenlijst, zo krijg ik al een beeld van de situatie en kan ik mij goed voorbereiden.
Hierna volgt een gedragsconsult aan huis, die bij jullie thuis plaats vind en duurt ongeveer 1,5 uur.
Tijdens dit consult nemen we de vragenlijst door, bespreken we de situatie, kunnen jullie alle vragen stellen en observeer ik de hond. 
Je krijgt tips en adviezen waarmee je meteen aan de slag kunt. Binnen twee dagen ontvang je een uitgebreid verslag van het consult, tips en adviezen, een plan van aanpak en waardevolle informatie die past bij jullie situatie. Zo kunnen jullie samen aan de slag. 

Wat kun je verwachten tijdens een vervolgconsult

Wanneer jij echt stappen wilt maken en kiest voor meer begeleiding starten we na het gedragsconsult met de vervolgconsulten die we samen inplannen. Hier gaan wij samen aan de slag met een plan van aanpak en training op maat die past bij jullie situatie.

Zo gaan we werken aan de oorzaak, oefeningen aanleren om te leren omgaan met situaties, maar ook ga ik met jullie de praktijk in waar jullie oog in oog staan met de problemen waar jullie tegenaan lopen. Ik ga jou leren hoe hiermee om te gaan en wat jou hond nodig heeft. Uiteraard krijg je ook oefeningen waarmee je zelf aan de slag gaat. Je kunt een traject zien als een echt proces. Samen gaan wij dit proces aan!

De vervolgconsulten duren 60 minuten en vinden plaats op mijn trainingslocatie in Schinveld, geschikte locatie of bij jullie thuis. 

Tarieven

 

Los gedragsconsult zonder tussentijdse begeleiding en nazorg.
€80,-


Traject 'mini' bestaat uit een gedragsconsult en 1 vervolgconsult na 3 weken, om bij te sturen en de puntjes op de 'i' te zetten, incl. tussentijdse begeleiding 

€120,-

Traject 'medium' bestaat uit een gedragsconsult & 4 vervolgconsulten incl. tussentijdse begeleiding en 1 maand nazorg
€230,-

Traject 'large' bestaat uit een gedragsconsult & 6 vervolgconsulten incl. tussentijdse begeleiding en 1 maand nazorg 
€310,-

*Tussentijdse begeleiding en nazorg vind plaats via whats app.
**Ik rijd 45 min. van Brunssum om bij mijn afspraak te komen, vanaf 20 km reken ik reiskosten van €0,29 per km 

Foto's uit de praktijk