Gedragsbegeleiding

Jij ervaart samen met jouw hond problemen in het gedrag, opvoeding of jullie band samen. Jij wilt graag jouw hond echt leren begrijpen, weten waarom jouw hond bepaald gedrag vertoond en weer grip krijgen op de situatie.

Mijn werkwijze

In onze samenwerking werken we verder dan alleen het zichtbare gedrag van de hond. Dan werken we namelijk alleen aan de symptomen en lossen we het probleem dus niet op. Onder het zichtbare gedrag zit namelijk een reden, denk aan emoties, behoeftes, pijn of ongemakken.


Ik help jou om jouw hond te leren begrijpen, waarom doet jouw hond wat hij doet en hoe kun jij jouw hond begeleiden.

Met een begeleiding op maat gaan we aan de slag zodat je weer grip krijgt op de situatie. 

Tijdens de begeleiding kijken we naar de emoties van de hond en vervullen we de (natuurlijke) behoeftes. Wanneer er aanvulling of behandeling nodig is zoals een dierenarts, osteopaat, natuurgeneeskunde, dan verwijs ik jullie door naar de juiste professional.


Deze begeleiding is ook zeer geschikt voor wanneer jij een herplaatser of buitenlandse hond in huis krijgt of hebt om een goede en veilige start te maken en jullie band te verstevigen. Of om het gedrag van jouw puberhond in goede banen te leiden. Dit vraagt namelijk om een goede begeleiding op maat.


In mijn werk richt ik mij ook op het welzijn van jou als mens, jij en jouw hond gaan immers samen door het leven. Hoe fijn is het als jullie weer echt samen kunnen genieten en plezier hebben!

Laten we samen aan de slag gaan

Samenwerken kan met een los consult. Tijdens het consult maken we kennis, observeer ik de hond, het gedrag, de behoeftes, de emoties en de situatie. Er is ruimte om al jullie vragen te stellen.

Een los consult is heel geschikt om inzicht te krijgen in het gedrag van jouw hond, je gaat jouw hond beter leren begrijpen en leert waarom jouw hond doet wat hij doet. Je krijgt gerichte adviezen en handvatten om aan de slag te gaan, samen zullen we de eerste stappen zetten en praktijk gericht oefenen. Dit consult duurt 1,5 uur en vindt plaats bij jullie aan huis of je komt met jouw hond naar mij in Eygelshoven, hier vindt het consult plaats tijdens een wandeling. 

Voor meer begeleiding en om echt stappen te maken kunnen we samen aan de slag met een traject. Tijdens een eerste consult gaan we inzicht krijgen in het gedrag van jouw hond, je gaat jouw hond beter leren begrijpen en leert waarom jouw hond doet wat hij doet. Je krijgt gerichte adviezen en handvatten om aan de slag te gaan. Hierna starten we met vervolgconsulten, om echt stappen te zetten. 

We gaan werken aan de behoeftes, emoties, oefenen met de situaties waar jullie tegenaan lopen en gaan we praktijkgericht aan de slag. Vervolgconsulten duren ongeveer 60 minuten en vinden plaats aan huis of geschikte locatie. Tussentijds krijg je begeleiding via whats app of mail.

Het eerste consult vindt plaats bij jullie aan huis of je komt met jouw hond naar mij in Eygelshoven, hier vindt het consult plaats tijdens een wandeling.

Vervolgconsulten vinden plaats bij jullie aan huis of geschikte locatie. 

Tarieven en opties

Gedragsconsult

 • Inzicht krijgen in het gedrag van jouw hond. incl. praktijkgericht aan de slag
 • Mogelijkheid om nog 1 week na het consult je vragen te stellen via whats app

€150,-*

Traject mini 

 • 3 consulten
 • 6 weken begeleiding
 • incl. tussentijdse begeleiding via whats app

€299,-*

Traject medium

 • 5 consulten
 • 3 maanden begeleiding
 • Incl. tussentijdse begeleiding via whats app

€479,-*

Traject large 

 • 9 consulten
 • 6 maanden begeleiding
 • Incl. tussentijdse begeleiding via whats app

€869,-*

*Mijn werkgebied is 45 minuten vanaf Eygelshoven, vanaf 10 km reken ik reiskosten van €0,29 per km.

Hier lees je de ervaringen van mijn klanten

Een kijkje in de praktijk