Individuele uitlaatservice 

Lukt het even niet om jou hond uit te laten? Kan jou hond niet mee met de uitlaatservice omdat jou hond misschien niet comfortabel is met andere honden? Wil jij dat er oprecht gekeken word naar de behoeftes van jou hond? Of gun jij jou hond 1 op 1 aandacht? 

Hoe ga ik te werk

Bij mij kun je terecht voor individuele uitlaatservice. Dat betekent alleen jou hond en ik, geen stress, autoritten of met meerdere honden tegelijk. Maar gewoon in jullie eigen omgeving.
Tijdens de wandeling staat het welzijn van honden voorop, ik zie en behandel alle honden als een individu, houd rekening met zijn eigen behoeftes en tempo.
Ook maak ik gebruik van neuswerk door zoekspelletjes, zo krijgt jou hond ook de nodige mentale uitdaging die hij nodig heeft.
Gezien ik werk met gedragsproblemen heb ik hier ervaring mee, denk aan prikkelgevoelig, angst, onzekerheid of uitvalgedrag. Mocht er iets spelen dan houd ik hier rekening mee en begeleid de hond hierbij wat hij nodig heeft in die situatie. 

Welzijn staat voorop

Het welzijn van jou hond staat voorop. Ik houd rekening met de behoeftes en het tempo van de hond. 
Ik werk alleen met positieve benaderingen. Bij mij komen er dus een dominantie theorieën, dwang of correctie middelen aan te pas. 

Samenwerken vanuit begrip en vertrouwen

Informatie

  • De hond word in jullie eigen omgeving uitgelaten.
  • Ik laat honden uit in Brunssum en in de randgebieden van Brunssum..
  • Tijdens de wandeling kan ik gebruiken maken van neuswerk voor mentale uitdaging.
  • Dagen en tijden in overleg.
  • 30 minuten €15,-
  • 60 minuten €25,-

Foto's uit de praktijk