Inzicht sessie

Jouw hond beter leren begrijpen en op een welzijnsgerichte wijze samenleven

Deze coaching kun je zien en mag je ervaren als preventieve coaching. Want waarom alleen maar hulp inschakelen als je al uitdagingen ervaart met jouw hond?

Jij ervaart dus nog geen uitdagingen met jouw hond. Maar wel wil je graag weten en leren hoe je op een welzijnsgerichte wijze kunt samenleven en samenwerken met jouw hond.

Jij wilt jouw hond echt leren begrijpen, wat en hoe communiceert hij naar jou en de buitenwereld? Wat verteld hij nou met zijn lichaamstaal en communicatiesignalen?
Hoe ga je met prikkels om die je tegenkomt onderweg?
We nemen een kijkje in de emotionele belevingswereld van jouw hond, welke behoeften heeft hij en hoe kun jij jouw hond begeleiden?
Welke natuurlijke behoeften zijn er en hoe kunnen we hieraan tegemoet komen?
Misschien wil je graag jouw hond laten loslopen en zorgen dat hij 'no matter what' altijd terugkomt!
Of wil je samen met jouw hond andere hondenvriendjes maken, en wil je dit graag goed aanpakken.

Wanneer je echt uitdagingen ervaart in het gedrag of het samenleven met jouw hond, verwijs ik je graag door naar mijn aanbod, 1 op 1 coaching.

Voor wie is deze coaching geschikt?

Nou eigenlijk voor iedereen. Van pup tot senior, alle rassen, klein of groot. Iedereen is welkom. Deze sessies worden aangepast naar wens en behoeften van jou en jouw hond.

Meer informatie

Deze coaching vind plaats in mijn omgeving. In de bossen van Schinveld of het natuurgebied in Eygelshoven/Kerkrade. We maken hier een wandeling van zo'n 60 minuten.
Na het eerste consult kan er behoefte zijn aan meer begeleiding bij een specifieke hulpvraag die jullie hebben. Dan kunnen er (meerdere) vervolgconsulten geboekt worden.
 

Wanneer de wens er is om deze sessies aan huis, jullie omgeving of geschikte locatie te laten plaatsvinden, kan dit alleen op aanvraag. Hiervoor geldt een max. werkgebied, zullen hier andere kosten voor gelden en reiskosten voor gerekend worden. 


Tarieven

Inzichtsessie €65,-


Vervolgsessie €55,-


3 vervolgsessies €150,-