Online coaching

Begrip

Je loopt tegen uitdagingen aan in het dagelijkse leven of bepaalde situaties. Jij wilt leren begrijpen waarom jouw hond doet wat hij doet.

Samen

Jij wilt leren hoe jij je hond kunt begeleiden en wat hij echt nodig heeft. En je bent bereid tijd te investeren voor groei samen met jouw hond.

Verbinding

Jij wilt weer samenwerken als één team vanuit wederzijds vertrouwen en respect, waarbij we werken aan de emoties en behoeftes van de hond.

Waarom doet jouw hond wat hij doet?

Daar start onze reis om samen te achterhalen waar het gedrag vandaan komt. Het gedrag van onze honden heeft namelijk altijd een reden, een emotie en behoefte. Door met de oorzaak aan de slag te gaan, het totale plaatje te bekijken, te werken op fysiek vlak, mentaal en het emotionele welzijn kunnen we de hond echt helpen. 
Ook neem ik je mee in de lichaamstaal en communicatie van de honden, door naar de kleine signalen te luisteren kunnen wij hen al veel eerder begeleiding geven.
Jij krijgt de juiste inzichten en leert wat jouw hond echt nodig heeft.

In mijn begeleiding mogen jullie groeien als individu en als team waarbij ik online aan jullie zijde sta om jullie te coachen. 

Belangrijk dat we de hond echt zien zoals hij is, en een hond echt hond mag zijn. 
Het draait vaak om een goede balans vinden en samenwerken vanuit vertrouwen, respect en veiligheid.
Uiteraard horen er ook grenzen en leefregels bij die we kenbaar mogen maken, dit doen we volledig zonder dwang en druk. Ik sta niet voor dominantie theorieën waar wij de baas moeten zijn over onze honden, wel sta ik voor een wederzijdse samenwerking. 


Deze begeleiding is ook zeer geschikt voor wanneer jij een herplaatser of buitenlandse hond in huis krijgt of hebt om een goede start te maken en jullie band te verstevigen.

Wanneer er meer onderzoek of behandeling nodig is zoals een (holistisch)dierenarts, osteopaat, natuurgeneeskunde, voedingsdeskundige dan verwijs ik jullie door naar de juiste professional.

Sensitivedogs, de plek waar jullie weer in verbinding komen

Misschien lopen jullie tegen uitdagingen aan in het dagelijks leven of bepaalde situaties. 

Je wilt jouw hond beter leren begrijpen. 

Je wilt jullie band versterken, de diepte in, echt in verbinding zijn. 


Sensitivedogs was de plek waar je terecht kon voor gedragstherapie, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met verschillende en complexe gedragsproblemen. 

Echter is mijn begeleiding zoveel meer uitgebreid dan alleen maar gedragsproblemen oplossen. 

Het draait om elkaar echt leren begrijpen, de communicatie en lichaamstaal leren lezen, de emoties leren zien en de behoeften herkennen. 

Maar ook jij als mens naast de hond mag gezien en gehoord worden, zo kunnen jullie groeien als individu en als team. 

Uitleg over mijn coaching

Voordat we starten zal er eerst contact plaatsvinden via de mail. Hierin leg jij al je verhaal uit waar jullie tegenaan lopen en wat je hulpvraag is. Zo heb ik al een goed beeld van de situatie. Om bepaald gedrag of situaties te verduidelijken mag je mij filmpjes sturen via whats app. 


Samen plannen we een datum en tijdstip voor een telefonisch consult. Hierin nemen we alles door, nemen het gedrag onder de loep en achterhalen waar het gedrag vandaan komt. Hierdoor kunnen we gericht aan de slag met een plan op maat. Je krijgt tips en adviezen om mee aan de slag te gaan. Na dit consult begrijp jij jouw hond beter, weet je wat hij echt nodig heeft en hoe je jouw hond kunt helpen. 


Na een telefonisch consult kun je mijn whatsapp service boeken. 

De what's app service is voor een duur van 1 maand. Je krijgt tot max 2 contact momenten per week. Per contact moment behandelen we 1 onderwerp. Je kunt je vragen stellen waarbij je ook filmpjes mag meesturen om bepaalde situaties te verduidelijken (Max. 2 minuten per filmpje) 

De contactmomenten zijn op eigen verantwoordelijkheid. 


Het telefonisch consult en de WhatsApp service kun je los of samen boeken. Ook kunnen we een online traject starten voor 3 maanden. Hieronder vind je de opties en tarieven. 

Tarieven & opties

Telefonisch consult

  • 45 Minuten

€85,-

Whatsapp service

  • Begeleiding voor 1 maand
  • Max. 2 contactmomenten per week. Per contactmoment behandelen we 1 onderwerp. 
  • Je kunt je vragen stellen waarbij je ook filmpjes mag meesturen om bepaalde situaties te verduidelijken (Max. 2 minuten per filmpje) 
  • De contactmomenten zijn op eigen verantwoordelijkheid. 

€75,-

Online traject

  • Duurt 3 maanden
  • 3 Telefonisch consulten van 45 minuten
  • Tussentijds contact via whats app

€299,-