Persoonlijke coaching met je hond

Bewustwording

Van je eigen gedrag, emoties, houding en onze intenties 

Groeien

Jij als individu en als team samen met je hond

Communicatie 

Elkaar echt leren begrijpen en samenwerken als één team

Bewust... Worden

Onze honden kunnen reageren op ons gedrag, emoties, houding en onze intenties. Hierin kan de hond ons prachtige inzichten in geven waar jij als mens van mag groeien. Het zijn prachtige spiegels waarvan wij kunnen leren en groeien. 

Deze coaching is er voor jullie wanneer jij je bewust wilt worden van je eigen gedrag en hoe jouw hond hierop reageert. Vanuit hier kan namelijk gedrag vandaan komen, zo kunnen ze ons hetzelfde laten zien van wat wij uitstralen of juist het tegenovergestelde.
Zo gaan we van je valkuilen een kracht maken. 

Uiteraard hebben onze honden ook hun eigen verhaal die we meenemen. Denk aan eerdere leerervaringen, associaties, pijn/ongemak of trauma's. 

Jij als mens naast de hond mag gaan groeien als individu waardoor jullie verbinding nog sterker mag worden. Hierdoor gaan jullie ook weer groeien als team. 

Bewust worden van je eigen gedrag, emoties, houding en intenties

In de praktijk heb ik al veel ervaring mogen opdoen dat we ontdekken dat ons eigen gedrag, emoties, houding en intenties meespelen in de uitdagingen waar we tegenaan lopen. Vaak speelt angst, onzekerheid mee maar ook stemmetjes in ons hoofd die vaak beren op de weg zien. 

Wanneer ik dit observeer, vertaal ik naar jou van wat de hond laat zien. Wat kunnen we hiervan leren? En hoe gaan we hiermee om? Hierbij ga ik jou coachen. 

Het wordt tijd om te groeien als individu en als team. 

Het draait om het vinden van een balans waarin we zowel hond als eigenaar mogen zien en horen 

Hoe ziet deze coaching eruit?

We maken samen met jouw hond een wandeling. Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten en vind plaats in Schinveld of Eygelshoven.
We gaan gelijk praktijkgericht aan de slag met bewustwording van jou als mens naast de hond en nemen een kijkje in de wereld van wat de hond laat zien.
Je krijgt gelijk inzichten, tips en adviezen om hiermee aan de slag te gaan.

De kosten van een losse sessie is €100,-

Traject persoonlijke coaching 
Duur van 3 maanden
3 sessies van 60 minuten 
Tussentijds contact via whats app
De kosten van dit traject zijn €289,-