Puppycoaching

Samen gaan we zorgen voor een goede start en een veilige basis. We gaan jouw pup leren begrijpen en jullie band versterken. Zo hebben jullie samen een goede basis voor de rest van zijn hondenleven.

Wij gaan samen aan de slag

Jij wilt zorgen voor een veilige basis, een band van wederzijds vertrouwen, leren wat jouw pup echt nodig heeft en welke (natuurlijke) behoeftes de pup heeft. Jij wilt meer dan alleen maar gebruik maken van commando's, jij wilt namelijk elkaar echt begrijpen en samenwerken als één team!

Ik besteed veel meer dan alleen aandacht aan luisteren naar commando's. Ik bespreek graag met jullie de wensen en doelen die er zijn en maken realistische verwachtingen.

Samen gaan wij individueel aan de slag. Ik houd rekening met, wat heeft jouw pup nodig, de afkomst van de pup, het karakter, welke begeleiding heeft de pup hierbij nodig, welke (natuurlijke) behoeftes heeft de pup en hoe bieden we dit aan. 

Uitdagingen waar jullie tegenaan lopen kunnen we direct mee aan de slag. Denk aan overprikkeling, onzekerheid, druk/hyper gedrag, jouw constant achterna lopen, trekken aan de lijn, juist niet willen lopen of zoals voer/spullen verdedigen. Daarnaast neem ik jullie juist mee in hoe je sommige uitdagingen kunt voorkomen en hoe te handelen bij de eerste signalen.

Wat komt zoal aan bod

Het huis puppy proof maken, de puppytandjes & happen, waarom en wanneer vertoond jouw pup bepaald gedrag en hoe speel je hier op in, echt leren samenwerken, ontspannen wandelen, een sociale wandeling met een andere hond, de communicatie en lichaamstaal. 

Samen gaan we de wereld ontdekken, de zintuigen stimuleren, werken aan lichaamsbesef, zelfvertrouwen opbouwen, mentale & fysieke uitdaging en het socialiseren van prikkels en situaties. Maar denk ook aan verzorgingshandelingen en bezoekjes aan de dierenarts.

Vooral bekijken we wat voor jullie belangrijk is en wat de pup nodig heeft.

Tarieven & opties

Los puppyconsult

  • Duurt ongeveer 1,5 uur
  • Om begrip en inzicht te krijgen in het gedrag van jouw pup.


€60,-*

Traject puppy

  • 4 lessen
  • incl. tussentijdse begeleiding via whats app


€199,-*

Losse puppyles

  • 1 losse les
  • Voor meer begeleiding bij te boeken na traject puppy


€45,-*

*Mijn werkgebied is 45 minuten vanaf Brunssum, vanaf 10 km reken ik reiskosten van €0,29 per km. Excl. parkeerkosten.

Ebook een goede basis samen met jouw pup

Vraag nu mijn ebook aan 'een goede basis samen met jouw pup' vul je naam, email in en schrijf bij bericht 'puppy'. Bij dit ebook hoort een belconsult van 20 min. Hier krijgt je ruimte om alle vragen te stellen die je hebt over jouw pup. De kosten hiervan zijn €15,- 
Wanneer ik de betaling ontvangen heb (deze vindt plaats via betaalverzoek) ontvang je van mij het ebook per mail en maken we een afspraak voor het belconsult. 

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Hier lees je de ervaringen van mijn klanten

Een kijkje in de praktijk