Puppycoaching 

Begrip

Wie is jouw pup als individu, welke behoeftes heeft hij en welke begeleiding past hier het beste bij.

Samen

Echt leren samenwerken als één team, waar jullie op verder kunnen bouwen op de rest van zijn leven.

Natuurlijk gedrag

Waarvoor is jouw hond gefokt en welke (natuurlijke) behoeftes heeft hij. En hoe kunnen we dit aanbieden en in goede banen leiden.

Wij gaan samen aan de slag

Het leven van een hond draait meer dan alleen om basis commando's. Deze cursus word volledig op maat gemaakt zodat hij past bij jullie, de pup en de omgeving. Graag bespreek ik met jullie de wensen, doelen en maken we realistische verwachtingen.
We kijken naar de pup als individu, welke karakter heeft hij, welke (natuurlijke) behoeftes zijn er en werken we aan het totale plaatje: Fysiek, mentaal en aan het emotionele welzijn van de pup.

We zorgen voor een veilige basis en een band van vertrouwen, we behandelen alle puppy uitdagingen die er spelen en leer je hoe je hiermee kunt omgaan. Denk aan overprikkeling, onzekerheid, druk/hyper gedrag, jouw constant achterna lopen, trekken aan de lijn, niet willen lopen, voeding/snacks/beloningen of zoals voer/spullen verdedigen. Daarnaast neem ik jullie juist mee in hoe je sommige uitdagingen kunt voorkomen en hoe te handelen bij de eerste signalen.
We maken een goede balans tussen rust en activiteit en besteden we aandacht aan het ontdekken van de wereld, het socialiseren en leren omgaan met prikkels. Hoe pak je dit aan en welke begeleiding heeft jouw pup hierbij nodig?

Een unieke begeleiding waarbij ik een stukje met jullie mee wandel in jullie eerste periode samen. Op deze basis kun je een heel hondenleven bouwen.

Uitleg over de puppycursus

De lessen vinden plaats bij jullie aan huis of geschikte locatie. Tijdens de lessen gaan we samen praktijkgericht aan de slag. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen gaan wandelen, besteden we aandacht aan vachtverzorging of verzorgingshandelingen, pakken we samen dingen op waar jullie tegenaan lopen, een sociale wandeling met een andere hond, bezoek ontvangen of op bezoek gaan. Maar ook ondersteun ik jullie om jullie eigen weg te gaan volgen in plaats van alle adviezen opvolgen die je leest en hoort. Je krijgt een boost van zelfvertrouwen omdat jij exact weet wat je wel en niet moet doen. Tussen de lessen door kun je mij appen om als je vragen te stellen, updates te sturen en feedback te krijgen.

Mijn werkgebied is 20 minuten van Eygelshoven, woon je hier buiten? Dan kun je naar mijn omgeving komen of we werken online samen.

Tarieven & opties

Puppycoaching

  • 5 lessen, aan huis of geschikte locatie, duurt 60 minuten. De eerste afspraak is een kennismaking, waarbij je gelijk de eerste tips, adviezen en handvatten krijgt
  • incl. tussentijdse begeleiding via whats app
  • De cursus kan nogmaals geboekt worden om begeleiding te krijgen tijdens de pubertijd, dit kan alleen als je de puppycoaching hebt gevolgd. 

€249,-*

*Mijn werkgebied is 20 minuten vanaf Eygelshoven, vanaf 10 km reken ik reiskosten van €0,39 per km.

Hier lees je de ervaringen van mijn klanten

Een kijkje in de praktijk