Puppycursus individueel

Jij wilt zorgen voor een veilige basis, een echte band van vertrouwen, leren wat jouw pup nodig heeft en zijn (natuurlijke) behoeftes zijn en helpen opgroeien naar een gelukkig volwassen hond.

Wat kun je van mij verwachten

Samen gaan wij 1 op 1 aan de slag, zo kan ik mij volledig focussen op jullie en wat er nodig is.

Wij gaan samen op zoek naar wie is jouw pup, wat heeft jouw pup nodig, wat is het karakter en hoe kun je dit het beste begeleiden. 

We spelen direct in op uitdagingen waar jullie tegenaan lopen. 

Wat komt er zoal aanbod

Het huis puppy proof maken, happen en bijten, waarom en wanneer vertoond jouw pup bepaald gedrag en hoe speel je hier op in, echt leren samenwerken, ontspannen wandelen, een sociale wandeling met een andere hond, de communie en lichaamstaal. 

Samen gaan we de wereld ontdekken, de zintuigen stimuleren, werken aan lichaamsbesef, zelfvertrouwen opbouwen en het socialiseren van prikkels en situaties. 

Socialiseren draait zoveel meer om dan jouw pup aan alles zo snel mogelijk bloot te stellen. Wij besteden hier aandacht aan met kwaliteit. We observeren en leren dat het er gewoon mag zijn, hierbij maken we goede of neutrale associaties. 

Dit gaat een mooie basis zijn om op te bouwen. 

Ook krijg je ieder les tips, adviezen, informatie en oefeningen om samen aan de slag te gaan. 

Mijn aanbod

Ik bied een puppycursus aan van 5 lessen. Wanneer jij (na de puppycursus) verder aan de slag wilt met jouw puber hond kun je de starterscursus boeken. 
Indien gewenst en nodig kun je advies krijgen over voeding en een ontspanningsmassage voor je pup met gebruik van een etherische olie naar keuze van de pup.

Ik ben hondengedragstherapeut en geef begeleiding aan mens en hond. Mijn begeleiding voor puppy's is voor jullie om te ondersteunen in de opvoeding en jullie mee te nemen in de wereld van de hondentaal. Samen bekijken we de (natuurlijke) behoeftes van jullie pup en geven we de begeleiding die de pup nodig heeft. Ik speel in op uitdagingen die er wellicht ontstaan om deze in goede banen te leiden. De band tussen jullie zal enorm versterken en zorgen we dat de pup zich echt veilig voelt.

Tarieven en opties

Puppycursus individueel

  • Intake aan huis van 90 minuten
  • 4 lessen van 45/60 minuten
  • De lessen kunnen plaats vinden bij jullie thuis, geschikte locatie of mijn trainingslocatie
  • Waardevolle informatie waar je een hondenleven wat aan hebt, via de mail
  • Tussentijdse begeleiding en nazorg na laatste les via whats app


€175,-*


Sociale wandeling voor puppy's

  • Werken aan de sociale skills van jouw pup
  • Leren ontspannen in het bijzijn van een andere hond
  • De wandeling duurt 30/45 minuten
  • Vind plaats in Schinveld


€25,- per wandeling

*Ik rijd 45 min. van Brunssum om bij mijn afspraak te komen, vanaf 20 km reken ik reiskosten van €0,29 per km 

Een kijkje in de praktijk