Kerstin, baasje van Yrsa

Samen met Yrsa had ik individuele begeleiding om te werken aan haar uitvalgedrag naar kinderen op een step, rolschaatsen of fiets, katten en auto's met aanhanger. En wat doet Yrsa het goed dankzij de goede en persoonlijke begeleiding van Sensitivedogs. Helemaal top! Bedankt, Melanie, voor de leerzame en leuke lessen. Je neemt alle tijd en niets is teveel. Je bouwt de begeleiding goed op in stappen die ook meteen eenvoudig toe te passen zijn en helpen. We lopen inmiddels weer ontspannen en met plezier door de wijk.

Karien, baasje van Timmy

Als ik het tuigje pak rent Timmy al naar de deur, we zijn net 1 1/2 uur wandelen geweest, stuk door het bos. Ging heel goed 80% de neus op de grond, Timmy vond het geweldig, het begin is gemaakt! Bedankt voor de geweldige hulp.

Sandra, baasje van Stitch

Stitch heeft de puppycursus gevolgd bij Melanie. Hij heeft het super goed gedaan onder begeleiding. Wij bevelen Sensitivedogs aan, bedankt voor alles Melanie.

Naomi, baasje van Buddy

Buddy heeft niet meer gegromd of gebeten, hij krijgt zijn zelfvertrouwen weer terug in ons en is veel socialer naar vreemden. Het alleen blijven verloopt inmiddels ook weer goed.

Manon, baasje van Moos

Heel fijn om met jou samen te werken! Door middel van kleine/handige tips en sturing kunnen wij weer verder aan de slag met onze lieve Moos. Structuur brengen in zijn dag, duidelijkheid, geven in wat er verwacht word geeft hem meer rust.
Inmiddels het nieuwe tuigje binnen gekregen en de 3m lijn. Het wandelen gaat erg goed! Moos is nog meer ontspannen, meer dan hij al was! En heeft lekker de ruimte om te snuffelen. Op die manier zijn de wandelingen voor ons ook super fijn.

Ine, baasje van Kas

Bezoek ontvangen gaat weer hartstikke goed. Ik weet nu precies wat ik moet doen en wat Kas nodig heeft.
Hij mag even snuffelen als het bezoek zit en heeft niet meer geblaft.

Nadia, baasje van Bodhi

Wij hebben de puppycursus gevolgd en hierna de pubercursus.
Super bedankt! En wat vinden we het weer leuk als je weer bent geweest, goeie tips, goeie raad, maar ook een luisterend oor. We kunnen weer lekker aan de slag.

Tim, baasje van Mini

Bedankt, ik zie het nu een heel stuk beter in met het alleen blijven. Ze heeft vanochtend totaal niet geblaft en alles gaat goed.

Ad en Petra, baasjes van Kyra

Met Kyra gaat het beter. Ze kan haar stress beter doseren. We zijn aan de slag met de training op maat en ze word al rustiger. Ze reageert niet meer zo fel. We beseffen dat het een lange weg te gaan is, maar geduld is een schone zaak.

Carolien, baasje van Buddy

Buddy is een veel blijer hondje. Wil regelmatig langer lopen en kiest daarbij ook altijd zijn eigen weg. Buddy is veel meer op zijn gemak.

Marion, baasje van Olly

Een leuke en zeer leerzame cursus. Zowel voor baasje als pup/puber.